زون بندی سیستم تاسیسات و ۶ مورد از مزایای آن

by | building-facilites

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

اگر دمای اتاق خواب شما خیلی بالاست ولی آشپزخانه منزل همیشه هوای بسیار سردی دارد حتماً باید دستگاه تهویه مطبوع خود را بررسی کنید. متداول ترین انواع سیستم های تاسیسات هم معمولاً قادر به حل این مشکلات اختلاف دما نیستند. در بعضی مناطق می توان از روش زون بندی سیستم تاسیسات استفاده کرد. با این کار می توانید دمای نواحی مختلف منزل را مطابق طبع سرد و گرم تمام افراد خانواده تنظیم کنید. در این مطلب به فواید زون بندی سیستم انواع تاسیسات ساختمان می پردازیم.

زون بندی سیستم تاسیسات

زون بندی سیستم تاسیسات


در زون بندی سیستم تاسیسات از ترموستات های جداگانه استفاده می شود

با زون بندی کردن نواحی مختلف منزل، می توانید دمای هر قسمت را مستقیماً به وسیله ترموستات آن منطقه تنظیم کنید. با تقسیم بندی منزل به زون های مستقل می توانید برای بچه ها ترموستات را در دمای بالاتر و برای خودتان در دمای پایین تر تنظیم کنید.


افزایش راندمان انرژی در روش زون بندی سیستم تاسیسات


اگر قسمت هایی از منزل شما کمتر استفاده می شود، می توانید آن ها را در در یک زون جداگانه قرار داده و دمای آن را مستقیماً با یک ترموستات کنترل کنید. حفظ دمای این قسمت ها در دمایی بالاتر یا پایین تر از حد معمول می تواند به مرور زمان از مصرف انرژی، برق و هزینه های قبوض شما بکاهد. سیستم شما در این شرایط برای خنک کردن یا گرم کردن کل منزل فعالیت خود را تشدید نمی کند؛ پس انرژی مصرفی آن بسیار کمتر خواهد بود. برای استفاده از این روش به منظور کاهش هزینه ها و صرفه جویی در مصرف انرژی خود می توانید از پیمانکاران تاسیسات ساختمان کمک بگیرید.

شیرموتوری چیست؟ علائم خرابی آن کدام است؟
دیدن


سیستم های زون بندی شده عمر مفید بیشتری دارند


با وجود ترموستات های مستقل برای هر زون، سیستم به منظور حفظ یک دمای معین در کل خانه نیازی به فعالیت شدید ندارد. کاهش دمای قسمت هایی از منزل که زیاد از آن ها استفاده نمی کنید، فشار کلی وارد شده بر سیستم را کاهش می دهد و بر عمر مفید آن می افزاید.


راحتی و آسایش


سیستم های زون بندی شده را می توان از راه دور به وسیله ترموستات هوشمند و یا گوشی هوشمند کنترل کرد. اگر مدت زیادی را بیرون از خانه سپری می کنید و فراموش کرده اید که ترموستات را تنظیم کنید، می توانید به راحتی از طریق اپلیکیشن در تلفن همراه این کار را انجام دهید. اگر آب و هوا به طور ناگهانی تغییر کرد می توانید سریعاً تغییرات لازم را اعمال کنید. برای تنظیم دما مجبور نیستید که مستقیماً به وسیله خود ترموستات این کار را انجام دهید و به راحتی می توانید از هرجایی که هستید دما را کاهش یا افزایش دهید.


نصب آسان سیستم های زون بندی شده


با توجه به هدف از نصب دستگاه، زون بندی سیستم تاسیسات می تواند یک تا چند روز طول بکشد. گاهی برای نصب سیستم نیازی به شبکه کانال نداریم و سیستم مستقل به صورت جداگانه در یک اتاق نصب می شود؛ در حالی که دیگر انواع سیستم ها با شبکه کانال معمولی طراحی شده اند و برای کنترل جریان هوا به سمت نواحی مختلف از دمپر استفاده می کنند. سیستم های مستقل بدون کانال و زون بندی شده به راحتی در نواحی مختلف نصب می شوند. همچنین این سیستم ها را می توان در رنگ و مدل های مختلف طراحی کرد.

 

بیشتر بخوانید : استفاده از ترموستات و صرفه جویی در مصرف انرژی


یک سیستم دو کاره


با اینکه سیستم های سرمایشی و گرمایشی استاندارد از یک دیگ و یک دستگاه خنک کننده استفاده می کنند، در روش زون بندی سیستم تاسیسات، یک سیستم با استفاده از پمپ حرارتی و یا نوعی دستگاه خاص بدون کانال می تواند هم گرمایش و هم سرمایش را برای منزل فراهم کند. افزایش کارایی سیستم با حفظ دمای منزل در درجه مشخص و زمانبندی تعیین شده، آسایش و راحتی شما را حفظ می کند. این کار هزینه های مربوط به نگهداری، تعمیرات و کانال کشی را کاهش می دهد.
با زون بندی سیستم تاسیسات می توانید آرامش و شادی افراد منزل را حفظ کنید. بعضی از گزینه ها می توانند شامل کنترل های فن، کنترل های بخور و کنترل از راه دور باشند که می توانند به صورت جداگانه با قسمت خاصی از منزل منطبق شوند. با وجود نصب آسان و افزایش راندمان، زون بندی سیستم تاسیسات می تواند بهترین گزینه برای منزل شما باشد.
اگر برای بهسازی منزل یا اعمال این تغییرات در منزل به دنبال یک پیمانکار با تجربه و حرفه ای هستید افراد متخصص و با تجربه در این زمینه می توانند به شما کمک کنند. تیم ما در کلینیک انرژی با همکاری تکنسین ها و مهندسین با تجربه، خدمات مربوط به پشتیبانی و نگهداری تاسیسات ساختمان ازقبیل تعمیر و بازسازی موتورخانه؛ تعمیرات تخصصی چیلر جذبی؛ خدمات استخر و … را به شما ارائه می دهد.

رسوب زدایی منبع کویلی و راه های جلوگیری از ایجاد آن
دیدن

ما در شبکه‌های مجازی دنبال کنید

۰ Comments

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *