در فصول گرم سال، دستگاه های تهویه مطبوع برای حفظ دمای مطلوب و آسایش شما نقش مهمی را ایفا می کنند. اگر نگهداری های لازم را برای سیستم های تاسیساتی ساختمان خود انجام ندهید ممکن است با مشکلات زیادی رو به رو شوید. در اینجا ۷ مورد از دلایل رایج که منجر به خرابی اسپلیت و یا خرابی کولرگازی و تعمیر آنها می شوند را برای شما آورده ایم:
نشتی مبرد یا نشتی گاز در خرابی اسپلیت یا خرابی کولرگازی
اگر مقدار گاز سیستم شما پایین است، می تواند به دلیل نشتی گاز و یا شارژ کمتر از میزان لازم در طول نصب باشد. اگر سیستم شما نشتی داشته باشد، اضافه کردن گاز نمی تواند راه حل مناسبی باشد. حتماً باید نشتی دستگاه برطرف شود و سپس آن را شارژ کنید.
یک مهندس تاسیسات با تجربه می تواند تشخیص دهد که آیا نشتی سیستم قابل تعمیر است یا خیر.
به همین دلیل شما به یک مهندس تاسیسات حرفه ای احتیاج دارید تا از او کمک بگیرید تا علت خرابی اسپلیت یا خرابی کولرگازی را به درستی تشخیص دهد . یک تکنسین حرفه ای می تواند وجود نشتی را تشخیص دهد و به میزان کافی دستگاه تهویه مطبوع شما را شارژ کند. برای رسیدن به حداکثر راندمان باید دقت کنید که میزان شارژ گاز بیشتر یا کمتر از مقدار لازم نباشد.
خرابی اسپلیت و نقص در فن خارجی
کار اصلی فن خارجی دفع گرما از فضای داخلی منزل به سمت بیرون است. خراب بودن فن خارجی از انتقال حرارت به صورت مطوب جلوگیری می کند. عدم انتقال حرارت می تواند بر قابلیت سردسازی سیستم و همچنین راندمان آن تاثیر منفی داشته باشد.
مشکلات سنسور در خرابی اسپلیت
بعضی سیستم ها دارای سنسور ترموستات داخلی هستند. اگر سنسور به خوبی عمل نکند، ممکن است قادر به اندازه گیری صحیح هوای ورودی به کویل های اواپراتور نباشد.
به صورت ایده آل، سنسور باید بدون تماس فیزیکی به کویل نزدیک آن باشد. یک مهندس تاسیسات با تجربه می تواند به شما کمک کند تا محل قرارگیری سنسور را به درستی تنظیم کنید.
خوردگی
هنگامی که سیم ها در تماس با رطوبت قرارگیرند، ممکن است خوردگی ایجاد شود. خوردگی می تواند بر پایانه ها و سیم های متصل به سیستم اسپلیت یا کولرگازی شما اثر مخرب داشته باشد و به سبب آن دستگاه دائماً روشن و خاموش شود.
اصولاً وجود خوردگی باعث می شود که دستیابی به عملکرد بهینه برای سیستم بسیار دشوار باشد. در نهایت به دلیل این مشکلات سیستم شما از کار بیفتد.
بیشتر بخوانید : راه های کاهش مصرف انرژی ساختمان در تابستان
گرفتگی لوله های تخلیه
به طور معمول دستگاه اسپلیت یا کولرگازی شما طی یک عملکرد عادی رطوبت هوا را می گیرد و این رطوبت باید در محلی تخلیه شود. آب کندانسور باید از طریق یک لوله تخلیه به درون یک سینی منتقل شود که در نهایت به وسیله یک لوله از منزل خارج خواهد شد.
اگر ظرف پر و یا لوله تخلیه مسدود شده باشد، آب حاصل از فرآیند تقطیر می تواند در ظزف تخلیه انباشته شده و سرریز شود. در نهایت این امر موجب آسیب به کف و سقف و همچنین از کار افتادگی سیستم خواهد شد.
یخ زدن کویل اواپراتور
کویل اواپراتور در سیستم شما مسئولیت گرفتن جذب گرما از هوا را بر عهده دارند. برای وجود جریان مطلوب گرما، کویل به هوای گرم در اطراف خود نیاز دارد. اگر کویل اواپراتور به هر دلیل بیش از حد سرد شود، احتمالاً جریان یافتن مطلوب هوا مختل خواهد شد.سرمای بیش از حد سبب ایجاد یک لایه یخ در بخش خارجی کویل خواهد شد و باعث خرابی اسپلیت یا خرابی کولرگازی میشود. یخ زدن کویل های هوا سبب انتقال گرما یا ورود مقدار ناچیز هوا از بخش تغذیه خواهد شد.
کثیف بودن فیلتر کولرگازی یا اسپلیت
تمامی قسمت های دستگاه اسپلیت یا کولرگازی شما باید به خوبی تمیز شوند تا سیستم عملکرد مطلوب را داشته باشد. کویل های اواپراتور، فیلترهای هوا و پنل های الکتریکی باید عاری از هرگونه آلودگی و ذرات باشند. گرد و غبار و آلودگی بیش از حد که بخش های خاصی از سیستم را می پوشانند می تواند راندمان دستگاه را کاهش داده و گرد غبار و آلرژن ها را به محیط منزل شما منتقل کنند.
وقتی سیستم در حالت ماکزیمم راندمان فعالیت نکن ممکن است آسایش و دمای مطلوب برای منزل شما فراهم نشود. از طرفی دیگر، سلامتی شما و خانواده تان را به خطر می اندازند. برای اطمینان از عملکرد بهینه سیستم به یاد داشته باشید که تمامی قطعات آن را مرتباً تمیز کنید.
آسایش منزل شما اهمیت بسیار زیادی دارد و به همین دلیل ما برای اطمینان از عملکرد بهینه سیستم شما تعمیرات با کیفیت بالا را برای شما فراهم می کنیم. برای تعمیرات سیستم خود و همچنین خدماتی ازقبیل بازدید و سرویس موتورخانه؛ نگهداری تاسیسات استخر؛ تعمیرتخصصی چیلر جذبی و تراکمی و … می توانید از تیم حرفه ای ما کمک بگیرید.
خدمات پشتیبانی و نگهداری تاسیسات ساختمان
۰ Comments