تعمیر بوستر پمپ چگونه انجام می‌شود؟

by | pump

زمان مطالعه: ۳ دقیقه

تعمیر بوستر پمپ چگونه انجام می‌شود؟

بوستر پمپ دستگاه یکپارچه‌ای است که وظیفه آن تأمین آب با فشار ثابت و کنترل شده است. این دستگاه برای ارائه بالاترین راندمان از چند الکتروپمپ تشکیل شده که نحوه اتصال آن‌ها به صورت موازی است. با توجه به اینکه این پمپ در ساختمان‌های چند طبقه شهری نقشی حیاتی در تأمین آب دارد، در این مقاله به نحوه تعمیر بوستر پمپ خواهیم پرداخت.

پیشنهاد می کنیم این مطلب را مطالعه کنید: تعمیر و نگهداری موتورخانه

بوستر پمپ به چه دستگاهی گفته می‌شود؟

پکیج بوستر پمپ متشکل از چند پمپ آب است که با هدف تنظیم جریان آب به صورت موازی به هم متصل شده‌اند. در برخی مواقع فشار آب برای مصرف در ساختمان‌های چند طبقه کافی نیست و یا جریان آب به صورت ناپایدار و متغیر تأمین می‌شود. از این رو بوستر پمپ آب به انگلیسی Water pump booster اهمیت بسیاری دارد.


خدمات پشتیبانی و نگهداری تاسیسات ساختمان


بوستر پمپ خراب چه علائمی دارد؟

صدای غیر معمول و اضافی همراه با لرزش می‌تواند نشان دهنده خرابی بخشی از دستگاه باشد. کم شدن فشار آب درون لوله‌ها و یا قطع شدن آب به دلیل فشار صفر نیز از خرابی این دستگاه حکایت دارد. در صورتی که یکی از قطعات داخلی دچار زنگ زدگی شود نیز ممکن است تعمیرات بوستر پمپ آب را به همراه داشته باشد. نشتی لوله‌های پمپ نیز بسیار مهم است. از طرفی در صورت افزایش قبض‌های آب و برق نیز باید به این موضوع شک کرد.

خرابی بوستر پمپ همراه با علائمی است که می‌تواند نشان دهنده نیاز این دستگاه به یک تعمیر اساسی باشد. بنابراین اگر با چنین علائمی روبرو شدید حتماً با یک سرویس کار برای تعمیر بوستر پمپ آبرسانی تماس بگیرید.

شاید برای شما مفید باشد: طراحی تاسیسات ساختمان و نگهداری تاسیسات ساختمان

تعمیر بوستر پمپ چگونه انجام می‌شود؟

برای رفع مشکل لرزش بوستر پمپ باید نحوه اتصال قطعات با یکدیگر مجدداً چک شود. ممکن است این قطعات به طور کامل با یکدیگر فیکس نشده باشند. ساییدگی سیل و خمیدگی محور نیز می‌تواند باعث نشتی یا لرزش شود. همچنین این مشکل می‌تواند با روغن کاری قطعات برطرف شود.

بهینه‌سازی مصرف پمپ‌ها
دیدن

برای افزایش راندمان پمپ می‌توان آن را هواگیری کرد و لوله‌ها از نظر انسداد بررسی شوند؛ زیرا ممکن است لوله‌های ورودی دچار انسداد شده باشند. ‌داغ شدن بیش از حد پمپ به دلیل سرعت زیاد آن است. وجود مشکل مکانیکی و یا افزایش ویسکوزیته سیال نیز باعث داغ شدن می‌شود. کاهش فشار آب خروجی نیز می‌تواند در اثر سرعت پایین دوران پمپ ایجاد شده باشد. همچنین ممکن است یک جسم خارجی در میان پره‌های پمپ گیر کرده باشد، به همین خاطر لوله‌ها نیز باید بررسی شوند؛ زیرا ممکن است کویتاسیون درون یکی از لوله‌ها به وجود آمده باشد. خرابی کاسه نمد و برعکس کار کردن روتور نیز فشار خروجی را کاهش می‌دهد.

تعمیر بوستر پمپ

بیشتر بخوانید : قوانین آپارتمان نشینی و دلایل اهمیت رعایت آن

تعمیر به صورت حرفه ای

فشار، جریان و سرعت آب توسط تنظیمات درایو برای پوستر پمپ اعمال می‌شود. در صورتی که در هر یک از بخش‌های فشار خروجی یا همان مقدار آب خارج شده از پمپ، میزان جریان و تغذیه الکترونیک مشکلی ایجاد شود می‌تواند به تنظیمات درایو برای بوستر پمپ مربوط باشد. برای بهبود آبرسانی و تعمیر بوستر پمپ آب بهتر است سیم کشی کنترلر بوستر پمپ را بررسی کنید. در هنگام نصب بوستر به همراه اینورتر به نقشه راه‌اندازی بوستر پمپ با اینورتر نیاز است. بررسی عملکرد اینورتر در صورت وجود از جمله قطعات الکترونیکی، سیم‌ها و کانکتور‌ها نیز بسیار مهم است. در نهایت با آزمایش عملکرد بوستر پمپ با اینورتر و آزمایش آن از طریق اندازه‌گیری جریان و ولتاژ می‌توانید از سالم بودن بوستر پمپ مطمئن شوید.

ما در شبکه‌های مجازی دنبال کنید

۰ Comments

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *